Image Podium ZWART: Unplugged

Podium ZWART: Unplugged

Elke vrijdagavond te zien op NPO3.

Podium ZWART is terug! Dit keer niet vanuit de kelder van het Volkshotel, maar vanaf de muziekredactie van Omroep ZWART. Een plek die muziek ademt; het lijkt wel een platenwinkel. Geen Free Record Shop hoor, eerder een Velvet of een Concerto. Eentje waar artiesten samenkomen en waar muziek wordt gemaakt.

Elke aflevering is 1 artiest de hoofdredacteur: deze mag de inhoud van de aflevering bepalen. Waar wil hij/zij/die het over hebben, wie komen er spelen, en wat wordt er gegeten?

Dit alles in een kleine, intieme setting waarbinnen de artiesten zich op hun gemak voelen. Die voelt alsof je er als kijker zelf bij bent. Alsof je letterlijk in de ruimte staat. Denk aan NPR’s Tiny Desk, maar dan aangevuld met goede gesprekken. Tussen artiesten onderling, maar ook één-op-één met de hoofdgast. Wat drijft deze artiest? Wie inspireert hem/haar/hen? En ligt er toevallig nog iets nieuws op de plank waar we naar mogen luisteren?

Meer focus op muziek en de verhalen achter de muziek. Waar we de mens áchter de artiest leren kennen. En met Veronica van Hoogdalem als host en interviewer.

Recente uitzendingen

Default image Podium ZWART: Unplugged

Podium ZWART: Eindejaarspecial

29 december 2023 00:20 - 01:08

Default image Podium ZWART: Unplugged

Podium ZWART: Unplugged

29 december 2023 23:30 - 00:11

Default image Podium ZWART: Unplugged

Podium ZWART: Flinke Namen Special

27 december 2023 23:35 - 00:33

Default image Podium ZWART: Unplugged

Podium ZWART: Unplugged

22 december 2023 23:55 - 00:36

Meer uitzendingen