Image Veronica van Hoogdalem

Volg Veronica

Veronica van Hoogdalem

Ik ben als 19-jarige bij TMF begonnen als VJ en heb daar de meest geweldige artiesten mogen interviewen en concerten mogen bezoeken. Daarna ben ik als presentatrice doorgestroomd en heb verschillende programma's mogen presenteren als 'Veronica Goes Couch surfing', Veronica's Nachtwacht, The Pain Game, Ranking The Cars, backstage reporting voor So You Think You Can Dance, en bij de NPO het dansprogramma voor kinderen Junior Dance.

Mijn allergrootste passie is muziek en dus is het interviewen van artiesten iets waar ik het liefst al mijn energie in stop. Zo was ik 2 jaar muziekdeskundige bij RTL Boulevard. Zo maakte ik met Spotify de allereerste Nederlandse Spotify original podcast Woordenschat Podcast en lanceerde ik mijn eigen podcast Praat Muziek Met Me. 

Als professioneel muziekliefhebber 😉 .. ben ik dol op heel veel verschillende muziekstijlen. Van reggae tot house, echt er komt van alles voorbij in mijn playlist.  Met een oldschool classic zoals 'Freak Like Me' van Adina Howard krijg je mij altijd aan het dansen en ik vibe ook nog steeds graag op 'Tha Carter 3' van lil Wayne.  Mocht je een nieuwe artiest hebben ontdekt en wil je dat graag met mij delen? Mijn dm staat altijd open voor muziek takkies! Grace Jones is een van mijn rolmodellen. Een actrice, model, muzikant die onbeschaamd zichzelf durft te zijn. Ja dat wil ik ook!

Een jonge nieuwe omroep die het anders wilt gaan doen zowel voor als achter de schermen? Dat klinkt mij als muziek in de oren. Niet heel gek dat ik hier dus gelijk met het muziekprogramma Podium ZWART aan de slag ben gegaan ;-) Bij ZWART willen we zo inclusief en divers mogelijk zijn en daar kan ik alleen maar trots op zijn.

Liefs, V

Programma's van Veronica

Wat Anders

Omroep ZWART brengt Wat Anders terug op de radio, met een vaste spot op NPO 3FM. Elke zondagavond vanaf 22:00 op 3FM.

Podium ZWART

In het allereerste programma van Omroep ZWART laten we je kennis maken met muziek en cultuur zoals je dat nog nooit hebt gedaan.

Podium ZWART op Lowlands

Podium ZWART gaat naar Lowlands; het muziek- en cultuurevenement van Nederland. We laten concertregistratie en inspirerende verhalen zien, maar...

Podium ZWART: Unplugged

In seizoen 4 verwelkomt Veronica hoofdgasten: I Am Aisha, Willem, Pete Philly & Perquisite, Sophie Straat, Nana Fofie en Glennis Grace in de...