Pers

Contact

Telefoon

PR Team

Image

Letice Braun

Image

Tabitha Bokonga

Downloads

Perskit Sporen

In Sporen nemen we je mee in een muzikale ontdekkingsreis waarin de artiesten de verhalen delen die schuilgaan achter hun muziek. Wat waren belangrijke kantelpunten, En waar kwam die ene catchy zin vandaan, die niemand meer uit het hoofd kreeg?

Perskit Rouwrituelen

Omroep ZWART brengt zijn eerste verdiepende podcast uit: Rouwrituelen, waarin wordt toegelicht hoe er in verschillende culturen wordt omgegaan met rouw en de dood.

Perskit Once Upon A Timeline

Vanaf 25 oktober is het geschiedenis- en educatieprogramma Once Upon A Timeline wekelijks om 21.57 te zien op NPO3. Dit is het eerste educatieprogramma van Omroep ZWART.

Perskit Een Gat In Mijn Hart

Op 4 oktober om 22.10 brengt Omroep ZWART zijn eerste documentaire uit op NPO2. Een Gat In Mijn Hart wordt uitgebracht ter ere van de 30-jarige herdenking van de vliegramp in de Bijlmer. De documentaire is door het Nederlands Filmfestival geselecteerd voor de Gouden Kalf Competitie.

Perskit Idris Elba’s Fight School

Nadat Elba de positieve effecten van bokslessen heeft gezien in Zuid-Afrika, begint hij een boksschool in het Verenigd Koninkrijk. Hij selecteert acht kandidaten, ieder met hun eigen uitdagingen. In slechts 5 maanden moeten ze kunnen strijden in een amateur gevecht in één van ’s werelds meest iconische boksringen.

Perskit Podium ZWART

In Podium ZWART komen nieuwe talenten, bekende namen, mensen met passie voor muziek en kunst samen om te laten zien waar Omroep ZWART voor staat. Eindelijk een programma met ruimte voor bijzondere verhalen, jong talent en optredens van de beste performers van het moment.