Image Podium ZWART

Podium ZWART

In het allereerste programma van Omroep ZWART laten we je kennis maken met muziek en cultuur zoals je dat nog nooit hebt gedaan. In Podium ZWART bieden we een podium aan nieuwe talenten en gevestigde namen. We omarmen de wereld van R&B en hiphop, maar zoeken ook de grenzen op met andere genres zoals afrobeat, latin, reggae, jazz en nog veel meer. Eindelijk een programma met ruimte voor bijzondere verhalen, jong talent en optredens van de beste performers van het moment.

We introduceren nieuwe helden en nieuwe stijlen. Podium ZWART is een verfrissende toevoeging op het huidige aanbod muziekprogramma’s op televisie.

In Levels treden artiesten op een ingetogen manier op achter een gekleurd doek waarbij hun schaduw een belangrijke rol speelt en in de In The Corner spelen artiesten de zaal plat met hun eigen band. Ook is er plek voor jonge kunstenaars die op het podium hun kunst tentoonstellen, artiesten die hun tv-debuut maken, spoken word van bekende Nederlanders en gaan we langs bij internationale artiesten.

Elke week zorgt een andere Dj voor de juiste sfeer in de studio. Podium ZWART brengt een nieuw sausje binnen de bestaande Nederlandse muziek- en cultuurprogramma’s.  

Recente uitzendingen

Default image Podium ZWART

Podium Zwart Unplugged

23 mei 2024 21:20 - 22:02

Default image Podium ZWART

Podium Zwart Unplugged

16 mei 2024 21:15 - 21:55

Default image Podium ZWART

Podium Zwart Unplugged

9 mei 2024 21:15 - 21:55

Default image Podium ZWART

Podium Zwart Unplugged

2 mei 2024 21:15 - 21:56

Meer uitzendingen