Image KULT

KULT

Iedere donderdag te zien om 21:50 op NPO3

Vanuit een bruisende studio bespreekt presentator Défano Holwijn elke week alle gebeurtenissen binnen de jongerencultuur op luchtige wijze samen met een online programmamaker als sidekick en met een bekende uit de culturele wereld. 

Naast inspirerende gesprekken met de wisselende gasten komen in KULT ook opvallende, grappige of ontroerende filmpjes van onder andere Instagram, TikTok en YouTube voorbij. Ook zijn er een aantal terugkerende rubrieken, zoals ‘Nooit te Oud’: een vrolijke reportage waarin een vaste verslaggever een paar ouderen bezoekt en met hen opvallende jongerentrends bespreekt op het gebied van eten, kleding en muziek.

___

KULT cultuurtips

  1. Saman Amini’s Integratieplan | vanaf 21 februari 2024
    Wat is thuis en wanneer ben ik eindelijk volledig geïntegreerd? Dat is de vraag waar Amini antwoord op zoekt in zijn stuk Saman Amini's Integratieplan.

  2. Vecht | vanaf nu tot begin december
    Zafirah, een jonge moeder die werkt voor de juridische afdeling van een overheidsinstelling, wordt aangemerkt als fraudeur en wordt uitgekleed door de overheid. Hoe loopt dit af?

  3. De Poeziebar | vanaf 4 oktober
    Met muziek en drie wisselende gastdichters presenteren de Poezieboys iedere maand de beste poëzie van het moment. Een wedstrijdje sneldichten, een open mic en dansen met dichters maakt iedere Poeziebar tot een andere legendarische avond.


Kans maken op een 3 maanden abonnement van WeArePublic?
Mail kult@omroepzwart.nl

Recente uitzendingen

Default image KULT

KULT

28 september 2023 21:50 - 22:15

Default image KULT

KULT

21 september 2023 21:45 - 22:11

Default image KULT

KULT

14 september 2023 21:50 - 22:15

Meer uitzendingen