Image Elif Kan

Volg Elif

Elif Kan

Mijn naam is Elif Kan, 26 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Nijmegen. Voor mijn studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik 4 jaar geleden toch maar besloten om te verhuizen naar Amsterdam en dit bevalt tot nu toe ten zeerste.

Tijdens mijn studie heb ik mijn passie voor radio maken ontwikkeld. Dit werd nog meer aangewakkerd door mijn stages bij De Lunchroom (NH Radio) en De Nieuws BV (NPORadio1). Met een kleine zijstap naar FunX als redacteur ben ik sinds 2020 werkzaam als host bij BNNVARA’s podcast Alicante.

Sinds april dit jaar ben ik daarnaast het nieuwe gezicht van De Nacht van Omroep ZWART op NPO Radio 1. Maatschappelijke misstanden en onrecht is iets waar ik mij mee bezighoud en voor wil inzetten.

Omroep ZWART staat voor mij persoonlijk voor veel dingen die nog missen binnen het publieke bestel. Denk aan onbesproken thema’s bespreekbaar maken, verschillende culturen samenbrengen en een representatie van de gehele maatschappij. Speerpunten waar ik mijzelf graag voor inzet en waar ik de ruimte voor krijg bij Omroep ZWART!

Programma's van Elif

De Nacht Van

Jonge makers creëren nachtradio waar je wakker van ligt, met onderwerpen waar je wakker voor wilt blijven. Zowel onvoorspelbaar als kwetsbaar, met...